Kuinka käytän työkaluani?

Halusitpa parempaa hallintaa arjen ruokailuun, talouteen tai kodin järjestykseen, saat avun taitopaketeista. Osa taitopaketeista on tehty aiheeseen liittyvän alan asiantuntijan kanssa, hänen ammattitaitoaan hyödyntäen.


Taitopaketit eivät ole sidoksissa aikaan,
voit ottaa ne käyttöön koska vain!

 

 


Alkuun pääset helposti tutustumalla ensin ostamasi paketin sisältämään materiaaliin ja ohjeeseen. Sen jälkeen voit alkaa heti täyttämään ensimmäisiä suunnittelusivuja. Paketti ohjaa suunnitelman tekemisessä ja sen toteuttamisessa alusta saakka. Sinun ei siis tarvitse valmiiksi tietää miten suunnitella, sivut on rakennettu niin, että ne vievät sinua eteenpäin valmentavalla otteella. Ei enää pää täynnä muistettavaa!


Lapsiperheen Vuosi toimii vähän poikkeavasti muihin taitopaketteihin verrattuna. Siinä kaikki sivut sijoitetaan valmiiksi kalenterin väliin valituille ajankohdille ja täytetään vasta kun ne vastaan tullessaan muistuttavat lähentyvästä lomasta, juhlapyhästä tai vaikkapa talviurheiluvarusteiden läpikäynnistä. Kun olet ennakkoon valinnut sivuille sopivat ajankohdat, ei enää opettajan viesti huomisesta hiihdosta pääse yllättämään sinua!

Suunnittelusivujen lisäksi kaikissa paketeissa on tarroja kalenterimerkintöjä varten ja välilehtitarrat, joiden avulla sivut löytyvät helposti Aikataito -kansiosta. Lapsiperheen Vuosi -taitopaketissa on välilehtisivu, mikäli haluat kuitenkin pitää sivut erillään kalenterista ja muista taitopaketeista.


Taitopaketit vapauttavat aikaa iloa tuottaviin asioihin.


Jatkossa varaa aikaa kalenterista seuraavan viikon suunnitteluun ja/tai perhepalaveriin. Viikkosuunnitelmaa tehdessäsi ja kalenterimerkintöjä lisätessäsi on sinun helppo poimia taitopakettien sivuilta valmiiksi miettimästäsi kokonaisuudesta seuraavan viikon tehtävät.

Muista sisällyttää aikaa myös iloa tuottaville asioille, sillä suunnittelun myötä sinulla on sitä ja näin myös arjesta tulee nautittavampaa!

 

Taitopaketit toimivat myös itsenäisesti, mutta saat niistä enemmän irti, kun käytät niitä yhdessä kalenterin kanssa. 

Mikäli tarvitset apua uuden ajanhallinnan työkalusi kanssa, ole yhteydessä, autan sinua mielelläni!