AIKATAITO OY

Vuosia sitten, kun olin melko tuore äiti kahdelle pienelle pojalle, kaipasin jotain työkalua ohjaamaan arkeani. Etsin apua ihan normaaleihin arjen askareisiin, jotka väsymyksen alla oli vaikea jäsennellä tai muistaa siinä arjen pyörteessä. Kirjakaupoissa ja tavarataloissa sitten kolusin hyllyjä, josko joku kirja tai kalenteri vastaisi avunpyyntööni. Mutta ei mitään.

Jokunen vuosi myöhemmin, kun perheeseemme oli syntynyt kolmaskin lapsi, lähti ajatus tämän tuotteen tekemisestä. “Jos ei sellaista kerran vieläkään ole, täytyy sellainen tehdä” ja niin syntyi Aikataito ja Aikataidon taitopaketit.

Saamme usein kokea ulkopuolelta asetettuja odotuksia ja haluankin huomauttaa, että taitopakettien tarkoitus ei ole lisätä näitä. Taitopakettien tarkoitus ei ole luoda paineita, vaan nimenomaan tarkoitus on opetella itselle toimivia tapoja arkeen taitopakettien avulla ja muistuttaa, ettei ole yhtä oikeaa tapaa toimia. Siisti koti -taitopaketissa ei siis esimerkiksi sanota, että nyt sinun täytyy imuroida kolme kertaa viikossa, jotta kotinne on riittävän siisti, ei. Aikataito on luonut pohjan, jolle sinä ja perheesi suunnittelette TEIDÄN arkeanne, ette kenenkään muun.

Minä olen kokenut painetta, koen välillä edelleenkin, niin vahvana näitä odotuksia meille luodaan. Mutta uskon, että olen onnistunut tuotteillani helpottamaan kokemaamme painetta edes hitusen.