Ideoita ystävänpäiväksi! (Kaupallinen yhteistyö)

Ystävänpäivä on maailmalla rakastavaisten päivä, mutta meillä Suomessa ystävänpäivä ulottuu kaikkien ystävien ja läheisten muistamiseen.
Ruuhkavuosissa monesti tämänkaltaiset epäviralliset juhlapyhät jäävät kuitenkin arjen keskellä vähälle huomiolle. Saatamme laittaa jonkin kivan kuvan Pinterestistä ystävillemme kertomaan, kuinka tärkeitä he ovat ja palaamme arkisten asioiden äärelle.
Lasten kanssa jokainen päivä on erilainen ja sisältöä elämässä riittää. Voimme kuitenkin paremmin, kun irrotamme itsemme hetkeksi rutiineista ja vastuista ja siinä juhlapyhät antavat meille hyvän mahdollisuuden. On ennalta määritetty päivä, jolloin me muistamme arvostaa sitä mitä meillä on. Äitienpäivä, isänpäivä ja ystävänpäivä, nämä kolme päivää ovat varsinkin sellaisia päiviä, jolloin meillä on mahdollisuus osoittaa läheisille, kuinka tärkeitä he ovatkaan.
 
Se miksi meiltä vilahtaa usein juhlapyhät ohitse ilman sen kummempaa huomiota on se, että emme suunnittele niitä. Ja sitten kun ne ovat kohdalla, tuntuu ettei ole energiaa keksiä mitään tekemistä. Eikä aikaa. Tästä syystä Lapsiperheen Vuosi – Taitopaketti sisältää useimmille suomalasille juhlapyhille omat sivut, jotka laitetaan ajoissa kalenterin väliin. Näin suunnitteluaikaa jää riittävästi ja sivulle voidaan tehdä suunnitelmia yhdessä perheen kanssa. 
 Muistuttaisin kuitenkin heti alkuun, että jokaisen tapa viettää ystävänpäivää tai olla viettämättä on täysin oikea tapa. Haluamme vain kannustaa tekemään elämässä myös hauskoja asioita velvollisuuksien ohella ja juhlapäivät antavat niihin loistavan mahdollisuuden.
 

Ystävänpäiväaskarteluja

 
Pinterestistä löytyy valtavasti ihania kortti-ideoita aikuisille ja lapsille. Sieltä kannattaa hakea inspiraatiota. Ystävät, läheiset, lasten ystävät, kummilapset, lasten kummit? Ketä olisi mukava ilahduttaa?
Tässä on mielestäni Pinterestissä hauska idea ilahduttaa itselle tärkeää lasta. Ilmapallot on aina in! 

 

Kuva: Instagram @ohhappyday

 

Tässä helppoja malleja korttiaskarteluun, vaikka kummeille lähetettäväksi:  

   

Ihania ideoita suomalaisilta yrityksiltä ystävänpäiväksi 

 

Mutkia voi vetää myös suoriksi, jos arki on kovin kiireistä. Suomalaisilta yrityksiltä saa vaikka mitä ihania tuotteita, millä ystävää voi muistaa ja ilahduttaa.

 

  Valmiita kortteja voi tilata Miosadesingniltä!

 

 

 

  Heijastavat korut ystävälle. (Koodilla YSTIS -10% alennusta tilauksesta!) 

 

Ihanat suolasaippuat Onnenpussista! 

 

 

Toivottavasti vinkeistä oli sinulle iloa ja sait inspiraatiota ystävänpäivääsi! 

-Susanna