Asiakaskokemukset

 • Tessa

  Tahdomme -hääplanner

  "Kalenteri on ihan täydellinen, pidän myös yksinkertaisesta, koska menot ja merkinnät kyllä täyttää omalta osaltaan viikot ja tuo väriä. Hiljaisemmat viikot on kiva sitten koristella kuukauden teeman mukaan 😍😍
  Ja hääosio on ihana, siitä on ollut suuri apua, kiitos sen luomisesta! 🤍"
 • Linda

  Kaikki yksissä kansissa!

  "Sain Aikataito -kalenterini ensi vuodelle ja tuskin maltan odottaa että vuosi alkaa, niin ihana paketti on! Vuoden 2021 värimaailma on minusta todella kaunis.

  Haluaisin antaa hyvää palautetta uudelle Rahataitaja-paketille, täytti kaikki odotukset!

  Kaikki kalenterin lisäksi hankkimani taitopaketit toimivat käytössäni, ja minullahan näitä on: Lapsiperheen Vuosi, Ruoka-arki, Siisti koti ja nyt myös Rahataitaja. Koen kaikki itselleni tärkeiksi ja kalenterista puuttuisi jotain, jos näistä joku olisi pois. Tämä on ensimmäinen tuote, joka nyt vielä Rahataitaja -paketin myötä ihan oikeasti on ”kaikki yksissä kansissa”-tuote. Toivottavasti muutkin löytävät tämän aarteen, että pystyt ylläpitämään ja laajentamaan tätä tuotetta ja kaikkia sen osia ❤️

  Kiitos kun teet tätä kalenteria. Aikataito-kalenteri on paras ystäväni!"

 • Ronja

  Tahdomme -hääplanner

  "Hei! Tilasin teiltä tällä viikolla hääplannerin ja oon kyllä ihan mykistyny ja rakastunu! Kysymys kuitenkin kuuluu... Milloin heinä-joulu 2021 kalenterisivut julkaistaan? Pitää laittaa se sitten tilaukseen kun se tulee."

 • Maiju

  Lapsiperheen Kalenteri

  “Kaunis ja käytännöllinen, lapsiperheen arjen apulainen”

 • Linda

  Lapsiperheen Kalenteri

  "Meillä kalenteri ja Lapsiperheen vuosi-paketti toimii koko perheen kalenterina. Saamme samoihin kansiin koko kuusihenkisen perheen menot ja kotityöt visuaalisesti kauniisti. Tämä tuote kerää myös koko perheen yhteen suunnittelemaan yhteistä arkea ja juhlaa. Olen sitä mieltä, että tällainen tuote parhaimmillaan yhdistää aktiivista elämää viettävää perhettä"

 • Jasmin

  Lapsiperheen Kalenteri

  "Aikataidon uusi Lapsiperheen Vuosi -paketti ratkaisee ongelmani. Itseasiassa uskon sen ratkaisevan aika monen huithapelin ja elämää tuulispäänä elävien ongelmat. Kaikki tarpeellinen on onnistuttu laittamaan samojen kansien väliin. Kaikelle mahdolliselle on tilaa. Selatessani uuden tuoksuista kalenteria, minusta tuntuu että sisälehdille voisi kirjoittaa romaanin."

 • Emmi

  Lapsiperheen Kalenteri

  "Vuoden 2019 inspiroivin ja monipuolisin kalenteri!"

  Lue koko blogikirjoitus täältä

   

  Tässä Emmiltä vielä toinenkin blogikirjoitus, jossa Aikataidon Ruoka-arki -taitopaketti on esittelyssä  "Näin kesytät arjen ruokakaaoksen"